Dry needling in Den Bosch

Heeft u last van pijnlijke lichaamsdelen en weet u niet waar de pijn vandaan komt? Of kunt u bepaalde bewegingen niet meer of minder goed maken? Dry needling in Den Bosch kan dan een goede oplossing zijn. Bij Fysiotherapie Praktijk Rompertcentrum zetten we deze behandelmethode in naast de gewone fysiotherapie of manuele therapie.

 

De behandeling door middel van dry needling in Den Bosch

In het lichaam kunnen triggerpoints ontstaan. Dit is een soort ‘knoop’ in de spier, die erg gevoelig is. De pijn kan ook naar andere delen van het lichaam trekken, waardoor de oorzaak van de klachten soms lastig vast te stellen is. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u last heeft van uw nek, rug en schouders, maar dat gewone behandelingen niet het gewenste effect hebben. Een triggerpoint kan op vele manieren ontstaan, onder andere door stress, het maken van een verkeerde beweging of door het overbelasten van een spier. Bij dry needling in Den Bosch worden zeer dunne naalden gebruikt om het triggerpoint te laten verdwijnen. De naald wordt in het triggerpoint geprikt, waardoor de spier zich onmiddellijk zal ontspannen. Vaak voelt de patiënt direct verlichting. Doordat we de oorzaak van de klachten aanpakken, zal deze behandeling in combinatie met gewone fysiotherapiebehandelingen de klachten snel verlichten. Uiteraard bepalen we op basis van uw klachten of dry needling een geschikte behandelmethode voor uw klachten is.

 

Hoe maakt u een afspraak voor dry needling in Den Bosch?

U kunt erg eenvoudig een afspraak maken voor dry needling in Den Bosch, aangezien u geen verwijzing nodig heeft. Belt u gerust naar 073 – 6410698 of maak een afspraak via de website.

Voor mensen die niet naar de praktijk kunnen komen bieden wij behandelingen aan huis aan. Natuurlijk mag u ook contact opnemen als u nog vragen heeft.