Handtherapie in Den Bosch

Last hebben van uw handen is erg belemmerend in het dagelijks leven. Het kan zijn dat u door de pijn niet meer kan werken of dat u spullen laat vallen. Maakt u dan een afspraak bij Fysiotherapie Praktijk Rompertcentrum voor de handtherapie in Den Bosch. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van problemen die te maken hebben met de handen, pols en arm.

 

Welke klachten kunnen behandeld worden met de handtherapie in Den Bosch?

Handtherapie in Den Bosch is geschikt voor diverse klachten. Het kan zijn dat u door reuma of door ouderdom minder controle over uw handen heeft. We kunnen door middel van oefentherapie uw spieren trainen zodat uw mobiliteit verbetert. Klachten kunnen ook ontstaan door overbelasting, door een blessure of door het maken van een verkeerde beweging. Onze fysiotherapeuten zullen eerst uw klachten onderzoeken. Geeft u gerust aan waar u last van heeft en op welke manier u dat belemmert. De fysiotherapeut zal de oorzaak achterhalen zodat er een gericht behandelplan opgesteld kan worden. Uiteraard houden we daarbij rekening met het doel dat u wilt behalen. Wilt u bijvoorbeeld van de pijn afkomen? Of wilt u meer controle krijgen over uw handen? De fysiotherapeut stelt het behandelplan zo op dat u zo snel mogelijk van de klachten af bent en/of uw mobiliteit verbetert.

 

Een afspraak maken voor de handtherapie in Den Bosch

Het maken van een afspraak voor de handtherapie in Den Bosch is erg eenvoudig. Ook zonder verwijzing kunt u terecht bij Fysiotherapie Praktijk Rompertcentrum. U kunt telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken. Wij zijn tussen 8:30 en 12:30 bereikbaar via 073 – 6410698. Ook kunt u via de website een afspraak maken bij u thuis of bij onze praktijk. Heeft u vragen over de behandeling? Dan mag u uiteraard eveneens contact opnemen.