Medical taping in Den Bosch

Bij Fysiotherapie Praktijk Rompertcentrum streven we ernaar om alle patiënten optimaal te helpen. Door onze persoonlijke aandacht te combineren met een breed scala aan behandelmethoden, kunnen wij vrijwel alle klachten verhelpen. Medical taping in Den Bosch is één van onze behandelmethoden die wij gebruiken om verschillende klachten te behandelen.

 

Bij welke klachten kan medical taping in Den Bosch ingezet worden?

Bij medical taping in Den Bosch wordt een speciale tape aangebracht op het te behandelen lichaamsdeel. Er zijn diverse soorten tape die gebruikt kunnen worden. Sommige tapesoorten zijn ontwikkeld om spieren te ondersteunen, terwijl andere soorten juist de bloedcirculatie bevorderen. De fysiotherapeut bespreekt eerst uw klachten met u, zodat hij of zij kan bepalen of medical taping de juiste behandelmethode is en zo ja, welke tape gebruikt dient te worden. Heeft u bijvoorbeeld last van oedeem? De fysiotherapeut kan dan tape aanbrengen om de circulatie te bevorderen zodat het vocht afgevoerd wordt. In het geval van een blessure of pijnklachten kan tape worden aangebracht om de spier te ondersteunen. Het voordeel van medical taping is dat het de spieren ondersteunt, maar het belemmert u niet tijdens het bewegen. Het is belangrijk om te blijven bewegen, anders loopt u het risico dat uw spieren verzwakken of dat u last krijgt van stijve spieren. Medical taping wordt vaak gecombineerd met andere behandelmethoden voor een optimaal resultaat.

 

Een behandeling van medical taping in Den Bosch boeken

De medical taping in Den Bosch is beschikbaar voor iedereen. Ook als u geen verwijzing heeft kunt u een afspraak maken. Tussen 8:30 en 12:30 kunt u telefonisch een afspraak maken via 073 – 6410698. Ook zou u via de website een afspraak kunnen maken. Als u thuis behandeld dient te worden vanwege uw klachten, dan komen wij graag naar u toe.