Wat is Podo posturale therapie / Podologie
Voetklachten gaan meestal niet vanzelf over. Daarom is het verstandig dat u op tijd aan de bel trekt bij de register podoloog of podoposturaal therapeut. 
Uw voeten zijn het fundament van uw lichaam. U loopt, staat, en beweegt erop.


Gezonde voeten maken het leven een stuk plezieriger!
Stichting LOOP is het Landelijk Overkoepelend Orgaan voor de Podologie en zet zich in voor de kwaliteit van de podologie in Nederland. 
Een registerpodoloog of podoposturaal therapeut is een erkende paramedische voetspecialist. 
De titels zijn beschermd en staan geregistreerd in het landelijke kwaliteitsregister voor de podologie.
De registerpodoloog en podoposturaal therapeut herkent en behandelt voetgerelateerde aandoeningen in het houdings- en bewegingsapparaat. 

Patiënten met voet- en houdingsklachten van algemene aard en in verband met reuma, diabetes mellitus en perifere neuropathie behoren tot de doelgroep van deze voetspecialisten. 
Zij werken samen met andere disciplines in de zorg vanuit een multidisciplinaire benadering, en stelt daarbij de cliënt centraal.

 

Door Will Goessens ooit begonnen als Goessens Voettherapeut (1986-1996), 
vervolgens is het Goessens V.O.F (1996-2001) geworden, waarbij Ted Goessens in 1996 in het bedrijf kwam als podo posturaal therapeut.
In 2001 verder gegaan als  Goessens Steunzolen en in 2007 werd het Goessens Podomed 

En nu heeft Podo-Logisch een nieuwe onderneming gevestigd op oude adres in mariaheide ( Veghel ) ,pastoor  van haarenstraat 23, met Ted Goessens als drijvende kracht, een gecertificeerde zeer ervaren podo posturaal therapeut en register Podoloog.


Ik neem ruim de tijd om een goed onderzoek te verrichten om zo een veroorzaker van uw klachten op te sporen.

Neem gerust contact met mij op als u of iemand in uw omgeving voet-, houdings klachten heeft of met terugkerende blessures loopt.

Ik help u graag!

http://www.podo-logisch.nl

 

Maak hier online een afspraak.