Eerste afspraak
Komt u voor het eerst bij ons in de praktijk, u hoeft geen handdoek mee te nemen. Wij maken gebruik van eigen handdoeken maar dat mag natuurlijk wel. Neemt u bij uw eerste afspraak of als u lange tijd niet bent geweest wel altijd uw verzekeringsbewijs mee.

 

Wel of geen verwijsbrief?
Voor een behandeling door de fysiotherapeut is vanaf 1 januari 2006 geen verwijzing van de huisarts meer nodig. U kunt dus rechtstreeks een afspraak met ons maken. Wanneer u zonder verwijzing bij ons in de praktijk komt, starten wij met een zogeheten screening. Hierin wordt beoordeeld of uw klachten ook daadwerkelijk door een van onze medewerkers behandeld kan worden.

Het is nog steeds mogelijk dat uw huisarts, medisch specialist of bedrijfsarts u naar een fysiotherapeut door verwijst. Neemt u dan bij uw eerste afspraak de verwijsbrief mee. De eerste behandeling bestaat dan uit een fysiotherapeutisch onderzoek. Na dit onderzoek krijgt u uitleg over uw klacht en zal er een behandelplan worden opgesteld op basis waarvan de behandelingen worden gestart.

Heeft u binnenkort een eerste afspraak en na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan contact met ons op!